Ikona
Bakalář
Česky English

Vernisáž (po)CITY



Datum konání:
25.5.2023

Vernisáž 

Vrcholem praktické výuky pro obor produkční činnost v umění a reklamě není  pouze maturita. Třetí ročník je vždy spjat s praktickým výstupem pro spolužáky, pedagogy, rodiče a přátele školy. Tradicí je pořádání výstavy v Muzeu Bedřicha Hrozného v Lysé nad Labem a s ní spojené slavnostní zahájení, vernisáže.

Vernisáž a realizace výstavy byla letos podpořena projektem nadace NROS a umožnila studentům zajistit pro všechny návštěvníky občerstvení, hudební vystoupení kvarteta VokaLys, módní přehlídku a další aktivity. Mimo jiné i soutěž, kterou vyhodnotili a na místě vylosovali tři vítěze, které odměnili cenami.

Reportáž z vernisáže zajistila společnost Snews. Chceme tedy poděkovat  Karlu Nádeníčkovi za její zpracování a zveřejnění. Prostory nám poskytlo muzeum a za ochotu a pomoc děkujeme Ondřejovi Rašínovi.
Výstava bude přístupná vždy v otevírací době muzea. Přijďte se na ní podívat a nezapomeňte si telefon a třeba sluchátka. Na této expozici platí trochu jiná pravidla a telefon je povolen, ba přímo nutný.  Bez něj by všechny vjemy a pocity, které se vám studenti pokusili představit, byly jen poloviční. Protože výstava není jen o smyslu zrakovém, ale i sluchovém. Tento vjem vám přináší Zvukomat umístěný v expozici.

Děkujeme všem, kteří se na akci podíleli a doufáme, že zkušenosti z této realizace získané, budou moci studenti použíti v jejich dalším profesním životě.

video od Snews

Výherci soutěže
Reportér Snews